ZIESOO

ZIESOO

Gratis Webinar NL | Maandag 2 November| 19.30 – 21.00 (CET )

Wat is een Opstelling en hoe doe je dat Online?

ONTDEK

Empowerment

De situatie van jouw vraag wordt in kaart gebracht door de belangrijkste personen/elementen ruimtelijk, ten opzichte van elkaar te plaatsen. We noemen dit het innerlijk beeld van de situatie, door de inzichten en veranderingen (verschuivingen, het gevoel van verlichting, opluchting en herkenning) ontstaat er een nieuw innerlijk beeld en verandert de denkwijze en de sturing achter het gedrag. Waardoor je gaandeweg zult merken: dat je zaken anders aanpakt, je geen zorgen meer maakt over bepaalde zaken, de rollenpatronen in relaties zijn verandert, je andere keuzes hebt gemaakt, etc.

Representanten

Tijdens de webinar wordt de demo van de Online Opstelling begeleid met de ZIESOO Methode & Tool. De methode ligt tussen een ‘live’ opstelling met representanten en een tafelopstelling in. Het belang van de representanten is, is dat zij de ervaren sensaties/ervaringen/inzichten onder woorden kunnen brengen dit draagt bij aan de intensiteit van de opstelling.

Verbinding

De meest gestelde vraag is “Hoe maak je verbinding / contact met een Online Opstelling? In de webinar zal je ervaren hoe deze verbinding tot stand komt en zal je je verwonderen over de resultaten.

Een Opstelling draagt bij aan een “vrij” leven en/of “gezonde” organisatie.

ZIESOO |Doe een Opstelling in jouw Omgeving of Online.

Testimonials

ZIESOO

Esther Snikkers Coach - Opsteller- ZIESOO

Esther Snikkers

Founder ZIESOO 

Ja, ik meld mij aan voor de Webinar.

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.