Femke Kaasjager

Een opstelling is voor mij een zeer effectieve, inzichtgevende en helende methode. Terugkerende patronen, ontevredenheden, gedragingen, eenzaamheid, verdriet, sociale klachten of problemen in de omgang met familie… De lijst is eindeloos. Voor bijna alle thema’s is een opstelling mogelijk.
Familieopstelling geeft je een blik op het geheel. Wie ben je? Waar kom je vandaan? Hoe ben je opgegroeid? Wat heb je meegemaakt? Je achtergrond heeft een belangrijke invloed op wie je bent, hoe je jezelf zelf ziet en hoe je je gedraagt.

Deze achtergrond, je basis, noemen we ook wel je systeem.
Als er verstoringen in het systeem zijn, raak je uit balans. Je verliest bijvoorbeeld de verbinding met jezelf, met je talent of je verlangens. Of met de mensen die dichtbij je staan en je dierbaar zijn.
Een opstelling toont de verstoringen in het systeem. Het geeft je inzicht, brengt verandering te weeg of helpt bij loslaten van bijvoorbeeld verdriet of teleurstelling. De inzichten die je krijgt bij een opstelling zijn meestal verhelderend, diepgaand en opluchtend.

Wat kun je van mij verwachten?
Ik ben een open en rustige coach. Ik ben toegankelijk, aandachtig en oprecht. Ik deins er niet voor terug om je een spiegel voor te houden als dit nodig is. Dit doe ik liefdevol, met respect en zonder oordeel. Ik vertrouw erop dat een opstelling laat zien wat er op dat moment nodig is.

Competenties: Coach, Kindercoach, (Familie)opstelling en systemisch werk, Praktijkondersteuner, Psychodynamisch Therapeut i.o.
Specialistatie in gezin, familie en relatie.

Wil je meer weten? Gewoon vragen…

Tel: 0031 6 28107731
www.livvv-praktijk.nl

Specialiteiten

Geen specialiteiten! Familie Opstellingen

  • femke@livvv-praktijk.nl
  • live:502774b194bd6b21
  • 55.00
  • nl