Podcast

In the ZIESOO Podcast “At the kitchen table at… the Systemic Facilitators talk about their background and the beautiful work they do. The podcasts can be listened to in Dutch or English or watched on YouTube.
ZIESOO Podcast E. van Laecke

Els van Laecke

Els Van Laecke is een internationale Master Certified Coach . Ze coachte reeds duizenden business mensen wereldwijd. In haar werk combineert zij een aantal methodieken waaronder opstellingen.

Lees verder »
ZIESOO podcast C. Franssen

Caroline Franssen

Caroline Franssen werkt al 20 jaar met opstellingen en heeft de persoonlijkheid opstellingen ontwikkeld. Daarnaast geeft ze les aan coaches en therapeuten in het gebruik van opstellingen op tafel met poppetjes.

Lees verder »
ZIESOO podcast L. Ameeuw

Lies Ameeuw

Lies Ameeuw is een opsteller die opstellingen combineert Ayurveda.
Naast haar passie voor holistische geneeswijzen heeft zij grote interesse in persoonlijke en transpersoonlijke ontwikkeling. Dit heeft geresulteerd in een nieuw project www.creatiefmetopstellingen.com

Lees verder »
ZIESOO Podcast Atten van de Vlught

Atten van de Vlught

Atten van der Vlught is een kleurrijk persoon die graag in de natuur vertoeft. Naast kok, kunstenaar, etc. begeleidt hij ook opstellingen in combinatie met het sjamanisme.

Lees verder »
IESOO Podcast M. van Dieren

Marjolijn van Dieren

Marjolijn van Dieren is een opsteller en begeleid mensen met behulp mijn paarden. Dit doet zij op een mooie plek in de natuur van Veessen, Gelderland. Zij deelt haar grootste passie, de kennis en wijsheid van paarden, met iedereen die wel wat hulp kan gebruiken.

Lees verder »