ZIESOO Webinar “Wat is een Opstelling en hoe doe je dat Online?

27 27 people viewed this event.

Kom naar het gratis webinar en onderzoek of een (online) opstelling voor jou ook zoveel kan betekenen.

Dit webinar wordt georganiseerd voor iedereen die meer van opstellingen wilt weten, aan het onderzoeken is wat het hem of haar kan opleveren en voor diegene die wil weten hoe een online opstelling gaat.

Je kent het vast wel, situaties die niet lekker lopen en dat je je vinger er niet achter kunt krijgen. Of dat je het gevoel hebt geleefd te worden en niet werkelijk je ‘eigen’ leven leeft. Je probeert de situatie te beheersen of te veranderen, maar wat je ook doet het draagt niet bij aan de werkelijke verandering. Dat is het moment waarop een opstelling van pas komt!

Een opstelling geeft jouw innerlijk beeld van de situatie (persoonlijk, gezondheid, zakelijk) weer. De belangrijkste personen en elementen met betrekking tot jouw vraagstuk worden ruimtelijk, ten opzichte van elkaar geplaatst. Deze personen/onderdelen kunnen worden gerepresenteerd door deelnemers aan de opstelling, of door voorwerpen en symbolen.

Door verschuivingen, inzichten, woorden, etc. verandert het beeld waardoor de energie gaat stromen en de verandering kan plaatsvinden.

In dit webinar wordt uitgelegd:

Aan het eind van de webinar is er alle gelegenheid om vragen te stellen en hebben we een verrassing voor jou!

Klik hier voor deelname en ik ontmoet je graag bij het gratis webinar “Wat is een opstelling en hoe doe je dat online?”.

Esther Snikkers

ZIESOO | Doe een Opstelling in jouw Omgeving of Online.

Additional Details

Ticket Options - free

To register for this event please visit the following URL: https://ziesoo.com/webinar-landingspagina →

 

Date And Time

14-12-20 @ 19:30 (CET) to
14-12-20 @ 21:00 (CET)
 

Location

Online Event
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends