Stefanie Bussing

“Een liefdevolle aanwezigheid brengt je thuis in je lichaam”

Mijn reis
Begin 2000 startte ik mijn werkzame leven, na een studie sociale wetenschappen, als adviseur bij organisatieveranderingen binnen de overheid. Ik volgde aansluitend nog verschillende managementopleidingen, maar in 2006 kon ik de signalen van mijn lichaam niet langer meer negeren. Ik merkte dat ik leefde als was ik een wandelend hoofd en voelde dat het me niet meer diende. Op dat moment besloot ik tot een sabbatical van een half jaar. Dit was de start van mijn eigen innerlijke reis naar binnen, naar voelen in mijn lichaam. Counseling, healing en familieopstellingen brachten me van mijn veilige haven in mijn hoofd naar mijn hart en lichaam. Met dat in 2015 het opstellingenwerk via het lichaam op mijn pad kwam, werd er iets in mij geopend, van waaruit het zich als vanzelf lijkt te ontvouwen. Hier komt alles samen wat ik hiervoor geleerd heb in een manier van werken, die volledig natuurlijk door me heen stroomt.

You teach what you have to learn most
Kijkend naar mijn eigen leven, kan ik niet anders dan daarin geloven. In de afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden van opstellingen in relatie tot ziekte en gezondheidsvragen en het blootleggen van het zielvolle perspectief daarbinnen. Het lichaam en het aanwezig zijn in het lichaam vormt daarbij steeds de basis van waaruit ik werk. In mijn begeleiding gebruik ik het opstellingenwerk in combinatie met lichaamswerk en opstellingen via het lichaam. Een krachtige combinatie die steeds weer laat zien dat de lichaamsgerichte benadering helpt om de (ziels)beweging uit de opstelling te integreren in het lichaam. Iets wat vaak direct voelbaar (en tastbaar) is voor de vraagsteller.

Online opstelling
In een online opstelling via Ziesoo zullen we aan de hand van je vraag gezamenlijk een reis maken door jouw lichaamsbewustzijn en het voelende in jou en wat daarin nog afgedekt is en gezien wil worden. Dit kan gaan over gezondheidsvragen, maar kan ook over andere thema´s in je leven.

Meer weten?
Stefanie begeleidt individuele opstellingen (in de ruimte en via het lichaam) in haar praktijk Be all you can Be in Haarlem. Daarnaast begeleidt ze mensen ook in kleine groepen tijdens meerdaagse workshops en geeft ze de cursus Systemisch Lichaamswerk & Ziekteopstellingen aan opstellers en zorgprofessionals die het systemisch werk via het lichaam en bij ziekte ook zelf willen leren begeleiden. Je leest meer over haar en haar werk op haar website https://www.stefaniebussing.nl/ of volg haar werk op facebook via https://www.facebook.com/counselingpraktijk.beallyoucanbe/

Contactgegevens:
Skype: stefanie.bussing
Email: stefanie@beallyoucanbe.nl
Telefoon: +31648102716

Skills

Personal development, Health, Addiction, Mourning, Burn out, Stress reduction Family & Organization Constellations

  • stefanie@beallyoucanbe.nl
  • live:stefanie.bussing
  • 95.00
  • nl