Monique Tervoort

Dutch, English

The Netherlands

Egmond-Binnen

Online € 95,-- inclusive VAT years of experience

Linkedin profile

Ontdek de Liefde en Energie in jezelf

In het dagelijks leven werk ik voornamelijk met vrouwen. Geef Sisterhoodcircle trainingen en middagen in de gemeente Bergen (NH). Werk graag met vrouwenlijnopstellingen, en thema’s waar velen vrouwen tegenaan lopen als vrouw, dochter, partner, moeder, vriendin etc. Het kan zoveel opleveren wanneer we helder hebben welke dynamieken we uit de geschiedenis van onze voormoeders meenemen.

Natuurlijk zijn ook andere thema’s die spelen welkom. Ik help je graag om patronen te doorbreken om in vrijheid je eigen weg te kunnen gaan.

Om op een andere manier te leren kijken en je leven vorm te geven die in lijn is met jouw zielemissie. Zeker nu in deze tijd, waarin er zo wordt geschut aan onze vertrouwde wereld en we zoveel behoefte hebben aan overzicht, duidelijkheid en rust in ons lijf.

De opvoeding die ik vanuit een ondernemersgezin meekreeg, waren vooral aanpassen, verantwoordelijkheid nemen en zorgdragen voor dat, wat moest gebeuren. De overtuiging, dat als je maar hard genoeg werkte, loyaal bleef aan anderen en goed voor anderen zou zorgen, zorgde ervoor dat ik de controle over mijn leven hield. Het kon ook niet anders dan dat ik op mijn 23e mijn eigen onderneming runde en op allerlei vlakken in het arbeidsproces mezelf makkelijk nieuwe manieren aanleerde. Het heeft veel leerzame lessen opgeleverd, maar kostte ook veel energie, vrijheid en eigenliefde. Een imprint die een compleet andere betekenis kreeg, toen ik op mijn 26e te horen kreeg dat mijn man ongeneeslijk ziek was. Tijdens zijn 11 jaar durende progressieve ziekteproces, stond ik aan de zijlijn van zijn naderende dood. De dood die me in contact bracht met de betrekkelijkheid en kwetsbaarheid van het leven. Hierdoor ontdekte ik ook mijn kracht en door steeds meer trouw te blijven aan mijn verlangens kwam ik tot de conclusie dat ik erop mocht vertrouwen dat alles wat er in mijn leven plaatsvond goed was zoals het was, waardoor een hele andere werkelijkheid zichtbaar voor me werd.

Puur Zijn.. Terug naar de eenvoud en de Liefde voor onszelf, mijn dierbaren en het leven in zijn geheel. Om vanuit zelfliefde te leven.

Ook verzorg ik online Systemische opstellingen in groepsverband. Werken vanuit vrouwelijke kracht betekent voor mij vanuit intuïtie laten ontstaan wat zich mag ontvouwen. We hebben veiligheid en overzicht nodig om erop te kunnen vertrouwen dat alle veranderingen en situaties die we meemaken ons iets te vertellen hebben.

Wil je toch liever individueel eens een online opstelling ervaren? Voel je welkom om een afspraak bij mij, of bij één van de andere coaches die aangesloten zijn bij Ziesoo, te maken.

“De persoon met het meest flexibele gedrag heeft de meeste invloed.”

Ik zie of hoor graag van je.

Warme groet,

Monique Tervoort

Energetic, Quiet, Sensitive

a

Personal Development
Everyone is welcome with me!
Family Constellation, Health Constellation, Intuitive Constellation, Woman line Constellation

If you have any other questions, please feel free to contact me.

In the text field ‘message’ you can formulate your question and / or write down your telephone number and I will contact you by telephone.

Testimonials

Appointment

Hello, I saw your profile on the website, I would like to get in touch with you.

What data are possible?