Marjolijn Hensems

Engels, Nederlands

Portugal

Portugal

10 jaar ervaring

Online € 60,-- inclusief BTW

Linkedin profiel

Plek van Erkenning / Place of Recognition

Erkennen wat er is. Zien, voelen, ervaren wat dat doet. Ja, zo is het, inderdaad. En dan… kijken of er ruimte is voor een beweging, een kleine verandering, een nieuwe opening.
Opstellingen werken op een diepere laag, van innerlijk weten, van verbonden zijn met een systeem, in je familie, op het werk, je directe omgeving; eigenlijk alles waar jij als persoon mee te maken hebt. Je bent niet een deel, maar één geheel. Samen kijken we naar de verbanden. Op holistische wijze maken we contact met het thema waar je vragen over hebt

Mijn ervaring is divers. Sinds 2008 werk ik met Familieopstellingen. In groepen of juist 1 op 1, fysiek of virtueel. Ik heb een NLP Master en Coachopleiding gedaan en zeer veel workshops gevolgd na mijn opleiding bij het Hellingerinstituut, bij internationale 1e en 2e generatie opstellers.

Als persoon houd ik de rust erin, met een kwinkslag, niet te zwaar, maar wel serieus. Alles mag er zijn. Bij mij ben je veilig en gaan we net zover als jij op dat moment aankunt. Ik nodig je van harte uit om dit proces aan te gaan.

We kunnen een afspraak plannen en kennismaken, kijken of het klikt. Via Skype zien en horen we elkaar. Dan besluiten we om wel of niet door te gaan en te gaan kijken wat er speelt op dat moment, en of je er nu iets mee wilt doen. Als je je aanmeldt op deze site, krijg je toegang tot de mogelijkheden van het online opstellen. Hartegroet, Marjolijn Hensems

Een opstelling doe ik bij voorkeur ’s middags of ’s avonds. Ook in het weekend is meestal geen enkel probleem. Tijden in overleg. De prijs is per sessie, en dat duurt gauw meer dan een uur.

Competenties
Familie & Organisatie Opstellingen, werken met ziekte en trauma.

 

Duidelijk, Geduldig, Sensitief

Omgaan met ziekte, Persoonlijke Ontwikkeling
Iedereen is bij mij welkom!
Familie opstelling, Gezondheid opstelling, Intuitief Opstellen, Ziekte & Symptomen opstelling

Heb je een andere vraag neem dan vrijblijvend contact met mij op.

In het tekstveld ‘bericht’ kan je je vraag formuleren en/of je telefoonnummer noteren dan neem ik telefonisch contact met je op.

Testimonials

Appointment

Hello, I saw your profile on the website, I would like to get in touch with you.

What data are possible?