Joke de Boer

Nederlands

Nederland

Heiloo

7 jaar ervaring

online één op één € 50,-- inclusief BTW Groepsopstelling €22, p.p. inclusief BTW

Linkedin profiel

Heling begint als je je opent voor het gevoel en beroep doet op liefde. – Georgia Carr –

Als je wilt veranderen, kan je veranderen. Dat is mijn moto. Ik ben systemisch werker sinds 2013 en werk in mijn eigen praktijk J Oké met deze materie. Ik ben opgeleid bij het NTINLP in Limmen.  Ik werk met opstellingen één op één op de behandeltafel in combinatie met healing en activatie Licht Codes. Eens per maand verzorg ik een Opstellingen avond live, de vierde donderdag in de maand. Online werk ik met groepen en één op één.
Groepsopstellingen met het thema Hoofd & Hart. Eén op één beginnen we met de vraag en een genogram op beeld. Daarna een opstelling in combinatie met de vraag. Als je nog meer van mij wilt weten kunt u kijken op jokedeboeropstellingen.nl. Is het de hoogste tijd om voor jezelf te kiezen, wakker te worden en de verandering aan te gaan in je leven dan help ik je hier graag bij. Van hoofd naar hart. Liefde volle groet, Joke

Energiek, Sensitief, Vriendelijk

Als deelnemer meld je je aan dat je geïnteresseerd bent in een opstelling. Welke vorm je wilt mag je zelf aangeven.
We maken contact via de mail voor de afspraak. De ontmoeting is live of via Zoom net waar je voor kiest en nemen we eerst even een kopje thee, koffie voor dat we daadwerkelijk gaan starten. We beginnen met de vraag waar je mee komt om die zo  inzichtelijk mogelijk te maken. Ik werk meestal met het NU en de energie die zich aandient in combinatie met de vraag. We beginnen met een genogram waarin duidelijk wordt waar de energie zich vast zet.

Mijn doelgroep zijn mensen tussen de 20 en de 40 jaar. Als je als deelnemer een laag inkomen hebt kunnen we met elkaar in gesprek wat dan de juiste vorm is voor beide, geven en nemen is voor mij belangrijk. De aankomende drie maanden oktober, november, december 2020 doe ik de module healing bij Anne-Marie van Hees, Ont-wikkeling naar jouw Meesterschap en geef ik een korting van 50%.

 

Balans werk-privé, Energie, Gezondheid, Grenzen stellen, Innerlijke groei, Keuzes maken, Leefstijl veranderen, Liefdesrelaties, Ontspanning, Persoonlijke Ontwikkeling, Vitaliteit, Zelfvertrouwen, Zingeving

Mijn naam is Joke de Boer en het was 1994 dat ik in aanraking kwam met mijn eerste opleiding intuïtieve ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling. Toen onze kinderen in 1998 en 2001 werden geboren werd ik me bewust dat ik ze een andere opvoeding wilde geven als dat ik had gehad. Ik merkte dat vele overtuigingen en oude patronen niet meer werkte voor mij en dus ook niet voor Koen en Gijs. Ik ben hierdoor verder gegaan met mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb mijn kennis omgezet in ‘J Oké’. In deze praktijk kunnen mensen instappen naar eenheidsbewustzijn.
De deelnemer kan verwachten om meer te gaan leven vanuit het HART i.p.v. uit het hoofd. De reis kan beginnen op het moment dat de deelnemer zich aanmeld om de verandering in zijn leven te gaan maken.

Iedereen is bij mij welkom!
Familie opstelling, Gezondheid opstelling, Intuitief Opstellen

Heb je een andere vraag neem dan vrijblijvend contact met mij op.

In het tekstveld ‘bericht’ kan je je vraag formuleren en/of je telefoonnummer noteren dan neem ik telefonisch contact met je op.

Testimonials

Een reactie van een deelnemer die mee deed aan een live opstellingen avond.
Ik heb deze avond als heel fijn ervaren. Je wordt als eerst hartelijk verwelkomt en aandacht aan je besteed.
Je mag eerst even aarden voordat er überhaupt iets gedaan word. Lekker bakkie koffie en wat lekkers erbij.
Joke voelt heel goed aan of je op je gemak bent of niet. Ze zal hier ook zeker aandacht aan besteden doormiddel van open vragen. De opstelling zelf gaat ook heel respectvol en liefdevol. Ze neemt de tijd voor je en gaat goed inhoudelijk op het thema in die er op dat moment speelt. Niks is raar of gek. Alles mag er zijn en dat is super fijn.
Liefs Olga

Afspraak

Hallo, op de website zag ik je profiel, ik kom graag met je in contact. Welke data’s zijn er mogelijk?
    Appointment

    Hello, I saw your profile on the website, I would like to get in touch with you.

    What data are possible?