Inèza Messack

Engels, Nederlands

Nederland

Hoorn

10 jaar ervaring

Online € 85,-- inclusief BTW

Linkedin profiel

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

Als systemisch coach en opsteller help ik door zonder oordelen en interpretaties objectief te kijken naar wat er gebeurt en gebeurd is. Samen met de vraagsteller onderzoek ik de diepere betekenis van problemen en belemmeringen in het hier en nu. Daarbij verbind ik me niet alleen met de ander maar kijk ook naar alle betrokken systemen en herhalende patronen. Inzicht geven in de onderliggende systemische dynamieken kan al helend zijn voor de ander zodat er ruimte ontstaat voor loslaten, verwerking en ontwikkeling.

Mijn eerste kennismaking met systemisch werken was omstreeks 2010 toen ik het boek ‘Beelden van de Ziel’ van Daan van Kampenhout las; een samenvatting van zijn correspondentie met een van de grondleggers Bert Hellinger. Het was een eyeopener en het startpunt van mijn ontwikkelpad tot systemisch coach en trainer.

Ik heb Bedrijfsinformatica (HvA) en Human Resource Management (AVANS) gestudeerd, en werk ruim 25 jaar voor overheden (o.a. waterschappen) en het bedrijfsleven. Ik heb mijn opleidingen Systeemdynamieken in Families en Organisaties gevolgd bij het Hellingerinstituut in Groningen en geef hierin trainingen en workshops. (zie Holdingspace.nl)

Ik heb een Nederlands-Indische achtergrond, ben geboren in Groningen en woonachtig in Noord-Holland. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag of maak muziek met mijn funk-en soul band.
Kernwoorden: verbinding, vertrouwen, professioneel, plezier, ontdekken.
Familie- en organisatie opstellingen

Geduldig, Intelligent, Sensitief

Persoonlijke Ontwikkeling, Zakelijke vraagstukken
Iedereen is bij mij welkom!
Familie opstelling, Organisatie opstelling

Heb je een andere vraag neem dan vrijblijvend contact met mij op.

In het tekstveld ‘bericht’ kan je je vraag formuleren en/of je telefoonnummer noteren dan neem ik telefonisch contact met je op.

Testimonials