Esther Snikkers

Engels, Nederlands

Nederland

Schagen

15 jaar ervaring

Online € 95,-- inclusief BTW

Linkedin profiel

Sometimes we need a ‘second pair of eyes’ to help us see what we have long known deep inside.

Misschien ken je het wel? Dat iets op je pad komt dat je zo heeft geholpen dat je er vervolgens je beroep van gaat maken. Zo is het bij mij ook gegaan en is ZIESOO tot stand gekomen.

Als beginnend afdelingshoofd binnen het gevangeniswezen naast een HBO studie, kwam ik bij een coach terecht die aan de hand van poppetjes (tafel opstelling) werkte. Ondanks dat ik plezier had in mijn werk, studie en privé vond ik het nog niet gemakkelijk om alle ballen hoog te houden en had ik het gevoel dat ik in een ratrace terecht was gekomen. Al snel werd het mij duidelijk dat ik zowel privé alsook in mijn werk (te) veel verantwoordelijkheid droeg. Door de verworven inzichten kon ik steeds beter mijn eigen positie en de daarbij behorende verantwoordelijkheid innemen. Datgene laten wat niet bij mij hoorde. Tevens ontdekte ik dat ik energie krijg als ik in mijn ‘kunnen’ ga staan en/of als mensen in hun potentie gaan staan dan komt er een bepaalde energie vrij die voor een ieder voedend is.

Ik was gegrepen door de methodiek en voordat ik het wist had ik binnen het NTINLP te Limmen alle trainingen gevolgd. Mijn enthousiasme zorgde ervoor dat ik met iedereen, waar dan ook systemische opstellingen deed, zo ook met mijn vriendin in Australië via Skype. Systemisch Werk heeft voor mij veel betekend zo wel op persoonlijk als op zakelijk vlak en dat gun ik jou ook!

Creatief, Intelligent, Sensitief

WAT DOE IK NIET? Kant-en-klare oplossingen bieden, geen (thuis) opdrachten of coaching trajecten. WAT DOE IK WEL? Ik begeleid je tijdens jouw opstelling waarmee jij zelf inzichten en verandering bewerkstelligt.

Daarbij ga ik ervan uit dat elke ontwikkeling zijn eigen tempo hanteert en dat jezelf precies weet (of waar neemt) wanneer de volgende stap /ontwikkeling zich aandient en er behoefte is aan nieuwe inzichten / veranderingen.

Werkwijze:

Nadat je mij een mail (knop “maak een afspraak”) hebt verstuurd, ontvang je van mij een mail met link waarin je een Opstelling Online kan boeken. Mocht je eerst willen kennismaken dan is een vrijblijvend kennismakingsgesprek mogelijk.

Via videobellen vindt de Opstelling Online plaats. Vooraf aan de Opstelling stel ik je een aantal vragen om de situatie / vraag in kaart te brengen. Tijdens de opstelling zet je de meest belangrijke personen / onderdelen van de vraag / situatie neer.

Door verschuivingen, inzichten, woorden, etc. zal het beeld van de situatie / vraag veranderen waardoor je herkenning, opluchting, verlichting, inzichten en verandering zal ervaren. De sessie duurt +/- 1 uur.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

 

 

Innerlijke groei, Leiderschapsontwikkeling, Ondernemen, Persoonlijk leiderschap, Persoonlijke Ontwikkeling, Talentontwikkeling, Zakelijke vraagstukken

Om vrijuit jezelf te kunnen zijn, zijn vele factoren van belang; je moet jezelf begrijpen, goed in je lijf zitten, emotionele zaken verwerken, keuzes maken en in actie komen. Ik heb ervaring, kennis en maak gebruik van een breed scala aan technieken om datgene dat zich op dat moment voordoet te begeleiden.

Mijn achtergrond ligt voornamelijk op het gebied van Systemisch Werk en NLP (Neuro linguïstisch Programmeren.

Iedereen is bij mij welkom!, Coaches, Ondernemers, Opstellers
Familie opstelling, Intuitief Opstellen, Organisatie opstelling

Heb je een andere vraag neem dan vrijblijvend contact met mij op.

In het tekstveld ‘bericht’ kan je je vraag formuleren en/of je telefoonnummer noteren dan neem ik telefonisch contact met je op.

Testimonials

Vorig jaar heb ik een opstelling gedaan m.b.t. het starten eigen praktijk. Een paar maanden daarna ben ik van start gegaan. Inmiddels zit ik vol in het werk. En ben ik dol gelukkig met hetgeen ik doe en bereikt heb.

–/–

De online opstelling heeft mijn beleving rond dit onderwerp echt verschoven. Hierdoor ervaar ik ieder moment de verandering en nu een week later voel ik deze verandering in beleving nog steeds. Een opstelling op deze manier via ZIESOO is laagdrempelig, eenvoudig en tegen mijn verwachting in zeker net zo krachtig als een opstelling met een hele groep mensen. Lars

–/–

Wat een verhelderende ervaring! Alsof ik mijn eigen leven en ‘zijn’, mijn plaats vanuit een helikopterview kon overzien/inzien en dat vanuit huis. In één woord ‘verbluffend’.

–/–

Ik heb de opstelling als prettig ervaren, heel accuraat en overzichtelijk met de figuren😍.
Een top ervaring!!!

–/–

Het gevoel direct na mijn opstelling werkt nog elke dag door alsof ik iedere dag een nieuw puzzelstukje krijg. Op naar volledigheid en acceptatie.