Carol Williams

Engels, Nederlands

Nederland

Amsterdam

10 jaar ervaring

Online € 50,-- inclusief BTW

Linkedin profiel

Sometimes we need a ‘second pair of eyes’ to help us see what we have long known deep inside.

 

NEDERLANDS

Systemisch Begeleider, Wellness Entrepreneur en Strategische Life Coach. Mijn missie is vrouwen in hun kracht te zetten waardoor ze in staat zijn om hun wildste en gelukkigste dromen waar te maken. Dat ben ik!

Welkom op deze website en mijn pagina. Je zult er geen spijt van krijgen dat je hier beland bent!

Mijn naam is Carol Williams en ik ben een veelzijdig ondernemer met een onverzadigbare passie voor persoonlijke ontwikkeling en anderen helpen hun volledige potentieel te bereiken. Een familie- of organisatieopstelling is de krachtigste methode die ik weet om heel snel verborgen dynamieken aan het licht te brengen, patronen waar we in vastzitten, waardoor we soms niet verder kunnen gaan om onze doelen te bereiken ook al weten we dat wij ongezond bezig zijn.

Even een beetje over mijn achtergrond: geboren in 1958, als Jehova’s Getuige opgevoed, op mijn 18e de religie verlaten en gescheiden van mijn eerste huwelijk. Vervolgens werd ik uitgestoten door mijn familie, op straat beland zonder opleiding of geld en geen idee hoe ik voor mezelf moest zorgen. Als je behoefte hebt om meer over mijn reis te horen dan zal je mijn boek moeten lezen.

Snel vooruit naar 1982 toen ik van de Amerikaanse kust van Californië naar Amsterdam verhuisde. Ik was kapster, massagetherapeut, aerobic leraar en personal trainer geworden en opende de eerste officiële Spinning-studio in Nederland. Ik ging voor de 3e keer trouwen en werd moeder.
Het was pas jaren later dat ik begon te voelen aan mijn eigen lichaam dat gezondheid veel meer was dan alleen een mooi en sterk lichaam. Ik was volledig uit balans en mijn 3e huwelijk ging stuk.

Mijn helende reis begon en ik verdiepte mij in ontelbare studies met enkele van de grootste geesten en inspirerende leraren op de planeet die me hielpen om de persoon te worden die ik vandaag ben. Coaching, yoga, lichaamsgericht therapie, NLP en systemisch werk zijn belangrijke onderdelen van mijn werk vandaag. Ik heb zoveel geprofiteerd van deze methodieken dat ik mijn eigen coaching-praktijk ben begonnen waar ik mijn kennis en ervaring kan doorgeven aan anderen.

Ik blijf elke dag leren en breng de rest van mijn leven door anderen te helpen gezonder en gelukkiger te worden en een leven te creëren waar ze van houden. Ik geloof dat we door te blijven leren en groeien niet alleen om ons eigen leven verbeteren, maar ook om een rimpel effect creëren in de wereld om ons heen.

Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn pagina te lezen. Ik zou je graag willen leren kennen en helpen op je reis om te leren en te groeien! Als je meer wilt weten voordat we met een opstelling beginnen, neem dan gerust contact op.

Ik bied GRATIS Clarity-sessies aan, zodat je zeker weet dat we goed bij elkaar passen.

Ik wens je veel liefde en gezondheid,
Carol Williams

Extravert, Humoristisch, Vriendelijk

Persoonlijke Ontwikkeling, Zakelijke vraagstukken
Iedereen is bij mij welkom!
Familie opstelling, Intuitief Opstellen, Organisatie opstelling

Heb je een andere vraag neem dan vrijblijvend contact met mij op.

In het tekstveld ‘bericht’ kan je je vraag formuleren en/of je telefoonnummer noteren dan neem ik telefonisch contact met je op.

Testimonials