Tarieven

 

Een systemische opstelling kan worden ingezet als een eenmalig inzicht in een situatie, bijvoorbeeld bij het maken van een verandering en/of keuze. Uit ervaring blijkt, dat bij een ontwikkeling binnen een organisatie en/of persoon meerdere opstellingen behoeven. Het ontwikkel- of veranderproces kan je vergelijken met een ‘ui’, het betreft verschillende lagen en elke laag heeft zijn eigen inzichten / oplossingen en draagt bij naar de kern.

 

ZIESOO gaat ervan uit dat elke ontwikkeling / verandering  zijn eigen tempo hanteert en dat de organisatie en/of persoon precies weet (of waarneemt) wanneer de volgende stap zich aandient en er behoefte is aan nieuwe inzichten en oplossingen.

 

Profiteer heel 2019 van de kennismakingsprijs van € 50,-- inclusief 21% BTW voor een volledige Systemische Opstelling Online.

 

Prijzen 2020:                                                                              

Op de profiel van de Opsteller staat het tarief en de duur van een Systemische Opstelling Online. De kosten worden per opstelling verrekend en dienen voor aanvang van de opstelling betaald te worden. Verdere informatie kunt u vinden bij de algemene voorwaarden.