Join ZIESOO

Ben je een Systemische Coach, Opsteller, Adviseur en/of Systeem Therapeut en weet jij als geen ander dat de ‘onderstroom’ en/of ‘het wetende veld’ geen muren, grenzen en tijd kent. Wil je jouw kwaliteiten online inzetten en jouw werkgebied verbreden? Wil je doen waar je goed in bent zonder je bezig te houden met randvoorwaarden?

Dan is ZIESOO de oplossing voor jou!

 

ZIESOO is een wereldwijde platform waar deelnemers een Systemische Coach kunnen vinden in zijn of haar omgeving en/of online. Het belangrijkste, ZIESOO beschikt over de “Systemische Opstelling Online” tool en methode waarmee je een opstelling online kan begeleiden zowel in groepen als 1 op 1.

 

 

 

 

Waarom ZIESOO?

Vindbaar en Zichtbaar
Met een professionele profiel pagina op de website ZIESOO vergroot je je bereik wereldwijd en ben je beter vind- en zichtbaar voor potentiële deelnemers.
De ‘Systemische Opstelling Online’ Tool
Deze online-tool biedt de mogelijkheid om zowel 1 op 1 als groepen te begeleiden tijdens een online opstelling. De tool is ontwikkeld door, Esther Snikkers, de oprichtster van ZIESOO. Met de membership heb je ongelimiteerd toegang tot de tool.
Wereldwijde Digitale Community
Wanneer je bent ingeschreven, kan je deelnemen aan de ZIESOO Facebook Community. Hier sta je direct in contact met andere coaches over de hele wereld die actief zijn op ZIESOO. Deel tips, advies en mooie ervaringen over Systemische Coaching.
Toegankelijkheid en Bekendheid
ZIESOO draagt met het platform en de ‘Systemische Opstelling Online’ tool bij aan toegankelijkheid en het bekender maken van de methodiek Systemisch Werken. Met het ZIESOO netwerk trekken we continu potentiële deelnemers aan. Daarnaast wordt onze naamsbekendheid groter op Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube. Alles met als doel om de bekendheid met de Methodiek Systemisch werken te vergroten en het welzijn van de potentiële coachees te verrijken.

Aanmelden

Klik op ‘Meld je aan’ of stuur een e-mail naar info@ziesoo.com

Intake

Het intake gesprek (video bellen) duurt +/- 30 minuten.

Start

Je account wordt na de intake volledig geactiveerd en je kan aan de aanslag!

Join ZIESOO

**AANBIEDING** meld je NU aan en ontvang één maand gratis Membership.

Join Ziesoo Price
 1. Krijg een profiel pagina op www.ziesoo.com en vergroot je bereik.
 2. Ongelimiteerd toegang tot de “Systemische Opstelling Online” tool.
 3. Profiteer van ons digitale netwerk.
 4. Kom in contact met andere coaches via de wereldwijde ZIESOO Facebook Community.
 5. Ontvang een welkomstcadeau.
* Dit bedrag is exclusief BTW. De eerste drie maanden betaal je eenmalig slechts €100,-- excl. BTW en ontvang je 1 maand gratis. Daarna start het abonnement, zonder opzegging wordt het abonnement maandelijks via een automatische incasso geïncasseerd. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Toelating vindt plaats na selectie.

Meld je aan als Systemische Coach

Ja, ik meld mij aan

Veelgestelde Vragen

 1. Hoe ziet het aanmeldingsproces eruit?

Het werkt heel eenvoudig!

 

Stap 1: Aanmelding

Klik op ‘aanmelden’ of stuur een e-mail naar info@ziesoo.com

 

Stap 2: Intake gesprek

Je ontvangt een e-mail met een link om een intake gesprek in te plannen. De intake gesprek (video bellen) duurt ongeveer 30 minuten. We nemen de tijd om kennis te maken, je profiel door te nemen en je vragen te beantwoorden. Daarna wordt je in de gelegenheid gesteld om de ‘Systemische Opstelling Online’ tool een week uit te proberen.

 

Stap 3: Starten

Na de betaling, wordt de coach account geactiveerd, kan je je profiel instellen en starten.

 

 1. Wat is de prijs?

De maandelijkse investering die we van jou als coach vragen is nu tijdelijk € 50,-- excl. BTW per maand.

 

De eerste drie maanden betaal je eenmalig slechts €100,-- excl. BTW. Daarna gaat het abonnement automatisch zonder opzegging in en zal maandelijks via een automatische incasso geïncasseerd worden.

 

 1. Wanneer worden de kosten van mijn membership afgeschreven?

Je eerste betaling voldoe je nadat je ben toegelaten tot ZIESOO. Zodra de betaling binnen is wordt je account geactiveerd en kan je je profiel instellen en starten. Daarna wordt het maandelijks bedrag via een automatische incasso afgeschreven.

 

 

 1. Kan de tool ‘Systemische Opstelling Online” ook eenmalig aangeschaft worden?

Ja dat kan! Stuur een e-mail naar admin@ziesoo.com. De kosten voor eenmalig gebruik zijn excl. BTW.

•             Dagdeel   € 25,--

•             Dag          € 50,--

 

 1. Ik wil geen profiel maar wel gebruik maken van de tool ‘Systemische Opstellingen Online”, kan dat?

Dat is geen probleem. De kosten bedragen hetzelfde met of zonder profiel. In het coach account heb je de mogelijkheid om het profiel zichtbaar of onzichtbaar te maken.

 

 

 1. Hoe helpt ZIESOO me meer mensen bereiken?

ZIESOO draagt met het platform en de tool ‘Systemische Opstelling Online’ bij aan toegankelijkheid en het bekender maken van de methodiek Systemisch Werken. Met het ZIESOO netwerk trekken we continu potentiële deelnemers. Daarnaast wordt onze naamsbekendheid groter op Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube. Alles met als doel om het welzijn van de potentiële deelnemers te verrijken.

 

 1. Hoe borg je de kwaliteit van de coaches op het platform?

Wij verwelkomen coaches die systemisch zijn opgeleid. Van de coaches die op ons platform actief zijn, brengen we duidelijk in kaart, wie de coach is en wat degene aan kennis en kunde met zich meebrengt.

 

 1. Ik heb een andere vraag?

Als je vraag hier niet tussen staat, dan helpen we je graag verder. Mail je vraag naar info@ziesoo.com.

 

Waardevolle ervaringen