ZIESOO

ZIESOO

Doe een Opstelling in jouw Omgeving of Online.

25% Korting

Workshop Online Opstellingen

Een Opstelling draagt bij aan een “vrij” leven en/of “gezonde” organisatie.

ZIESOO |Doe een Opstelling in jouw Omgeving of Online.

Groep Opstelling

Universeel

In een groep opstelling komen thema’s aanbod die in de basis universeel zijn. Door het ervaren van de opstelling van een ander, ervaar je inzichten en verheldering in je eigen situatie/vraag.

Woorden

De groepsleden die de belangrijkste personen in een opstelling representeren kunnen woorden geven aan de ervaren inzichten / veranderingen. Het zal je doen verwonderen hoe effectief deze methode is!

Effectief

Een Opstelling geeft jouw innerlijk beeld van de situatie (persoonlijk, gezondheid, zakelijk) weer. Door verschuivingen, inzichten, woorden, etc. verandert het beeld waardoor de energie gaat stromen en de verandering kan plaatsvinden. Waardoor je gaandeweg zult merken dat je zaken anders aanpakt, dat je je geen zorgen meer maakt over bepaalde zaken, dat de rollenpatronen in relaties zijn verandert, dat je andere keuzes hebt gemaakt, etc. Begrijpen + Ervaren = Bewust worden

Workshop Online Opstelling

Een Opstelling geeft jouw innerlijk beeld van de situatie weer. De belangrijkste personen/onderdelen met betrekking tot jouw vraag worden ten opzichte van elkaar geplaatst. Deze personen / onderdelen kunnen worden gerepresenteerd door deelnemers aan de opstelling, of door voorwerpen en symbolen. Het innerlijk beeld verandert door verschuivingen, inzichten, woorden, etc. waardoor de energie gaat stromen en de verandering kan plaatsvinden.

Workshop

Na een korte inleiding over de methodiek Systemisch Werken en Opstellingen, worden er met hulp van de ZIESOO Tool & Methode 2 opstellingen begeleidt.

Na deze workshop:

  • Heb je nieuwe inzichten;
  • Is er een verandering / nieuwe beweging ingezet.
  • Heb je kennis gemaakt met de methodiek Systemisch Werken en Opstellingen

Tijdens de online workshop maken we gebruik van Zoom en er is plek voor maximaal 15 deelnemers. De workshop wordt begeleidt door Esther Snikkers, oprichtster van ZIESOO.

Ja, ik meld mij aan voor de
Workshop Online Opstelling.

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.